MBA in Leadership and Innovation
Kredi saati başına OMR 120; toplam OMR 3,600 (kredi saati ücretleri x kredi saati; OMR 50 kabul ücretini ve dönem başına OMR 30 kaydı içermez)
Son tarih: Not stated
Kaynak
Umman · Muscat (11 şube)
Umman'daki University of Technology and Applied Sciences (UTAS) için ücret, başvuru tarihleri, programlar ve kabul bilgileri.
Uluslararası öğrenciler için lisans ücretleri bulunamadı.
Dil şartı: Tüm becerilerde IELTS Academic 6.0 veya denkliği, başlangıçtan en az 6 ay öncesine kadar geçerli (ücret sayfasının Arapça metni).
Kredi saati başına OMR 120; toplam OMR 3,600 (kredi saati ücretleri x kredi saati; OMR 50 kabul ücretini ve dönem başına OMR 30 kaydı içermez)
Son tarih: Not stated
KaynakKredi saati başına OMR 120; toplam OMR 3,600 (kredi saati ücretleri x kredi saati; OMR 50 kabul ücretini ve dönem başına OMR 30 kaydı içermez)
Son tarih: Not stated
KaynakKredi saati başına OMR 130; toplam OMR 3,900 (kredi saati ücretleri x kredi saati; OMR 50 kabul ücretini ve dönem başına OMR 30 kaydı içermez)
Son tarih: Not stated
KaynakKredi saati başına OMR 130; toplam OMR 3,900 (kredi saati ücretleri x kredi saati; OMR 50 kabul ücretini ve dönem başına OMR 30 kaydı içermez)
Son tarih: Not stated
Kaynaktext: null; nullReason: Çıkarılmadı.
Bu sayfadaki bilgiler resmî kaynaklardan derlenmiştir ve belirtilen tarihte doğrulanmıştır. Ücret, tarih ve vize koşulları sık değişir; başvurmadan önce resmî kaynakları kontrol edin. Boş görünen alanlar henüz doğrulanmamıştır; güncel bilgiyi danışmanımızdan isteyebilirsiniz.
Ücretsiz ön görüşmede profilinizi, bütçenizi ve hedeflerinizi değerlendirir, size uygun ülke ve üniversite seçeneklerini netleştiririz.